Barion Pixel
   +36 20 537 50 70   \/     info@hasznaltszoftver.eu   \/ 
    \/      \/ 
 \/ 
x
x
 \/ 
x

    \/ 

OFFICE 2016/2019 LETÖLTÉS ÉS TELEPÍTÉS - SEGÉDANYAG

Office 2016/2019 letöltés és telepítés

Amennyiben technikai okokból sikertelen az online aktiválás (pl. elérte a maximumot...), akkor a telefonos aktiválási lehetőséget kell választani az aktiválási képernyőn és a megjelenő budapesti vagy ingyenes telefonszámot kell felhívni, majd követni az automata utasításait. A telefonos aktiváláshoz töltse le az alábbi PDF útmutatót.


PDF LETÖLTÉS:
OFFICE TELEFONOS AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ


Telefonos termékaktiválási központ telefonszámok (magyar nyelv):

Budapest: + 36 1 267 4636 (javasolt ezt hívni)
Budapest (free): + 36 80 018 749

Office 2016/2019 letöltés (Ms fiók szükséges): setup.office.com

A letöltési oldalon a megvásárolt licenc megadásával tölthető le az Office programcsomag.

(Nem minden kiadás, illetve verzió szerezhető be a setup.office.com Office fiókon keresztül. Ilyen esetben a vásárló megkapja emailben a hivatalos Microsoft direkt letöltő linket és telepítési instrukciókat.)

FONTOS:

Ha más verziójú, illetve korábbi Office csomag van a számítógépen (pl. Office365) azt előbb szükséges eltávolítani (uninstall), elkerülve az aktiválási, futtatási problémákat.

Eltávolítás: Gépház –>Alkalmazások –>Alkalmazások és szolgáltatások

A megjelenő programok listájában megkeresni minden összetevőt ami Office, mint a „Saját Office”, „Office365” vagy egyéb összetevők és rákattintva az „Eltávolítás” lehetőséget választani.

(Ha van a gépen valamilyen Office-os „aktivátor” program akkor azt is szükséges eltávolítani.)

Az eltávolítások befejezése után a számítógépet újra kell indítani.

OFFICE LETÖLTÉS ÉS TELEPÍTÉS:

Az Office 2016 programok hivatalos letöltéséhez Microsoft fiók szükséges és be kell jelentkezni a fenti letöltő oldalon (setup.office.com), azután megadni a weboldalon a termékkulcsot, amelyet vissza igazol az oldal. A letöltő oldalon létre lehet hozni a fiókot, de amennyiben már rendelkezel valamely Microsoft-os Hotmail, Outlook, Skype, OneDrive, Xbox, WindowsLive email címmel, illetve fiókkal akkor nem kell létrehozni a fiókot mert ezeket használhatod csak bekell vele lépni az oldalon. (Ha egyéb szolgáltató email címével rendelkezel akkor azzal a címmel szükséges egy fiókot létrehozni a bejelentkezési oldalon)

Ha beléptél akkor kövesd az utasításokat a telepítéshez (Ország, nyelv kiválasztása, kulcs ellenőrzése...). A weboldalon megadott termékkulcs alapján automatikusan a megfelelő verziót kínálja letöltése, csak a nyelvet kell kiválasztani.

A későbbiekben www.office.com weboldalra a fiókkal bejelentkezve webes környezetben is használhatók az Office programok egy másik számítógépen is, telepítés nélkül, online felületen (webböngészőben).

Elérhetőségek

E-mail: info@hasznaltszoftver.eu
Telefon: +36 20 537 50 70
Ügyfélszolgálat: 10:00 - 17:00 óra között