Barion Pixel
   +36 20 537 50 70   \/     info@hasznaltszoftver.eu   \/ 
    \/      \/ 
 \/ 
x
x
 \/ 
x

    \/ 

Tudásbázis

Az Ötletes Megoldások Kft. célja a vevők maximális kiszolgálása. Egyszerű gyors és megbízható vásárlást kínálunk a www.hasznaltszofver.eu web áruházunkban. Átlátható és érthető információkkal  segítjük a vásárlókat.
Windows, Office és Biztonsági  illetve Grafikus szoftverek telepítése sosem volt ennyire egyszerű. Pillanatok alatt telepítheti a megvásárolt szoftvert. A szoftverek között a világ legnépszerűbb és legkedveltebb szoftvereit találja. A több mint 15 fajta kedvező árú szoftverből választhat. Mindegyik szoftver jogtiszta legális.
Olvassa el figyelmesen a szoftver jellemzőit, hogy megismerje a kiválasztott terméket még telepítés előtt.

Vásárlás

On-line vásárlás biztonságosan, otthonából vagy irodájából. Fizetés bankkártyával vagy banki előre utalással.
Helyezze a kiválasztott terméket a virtuális kosarába, ezután a kosarából tudja véglegesíteni a  rendelését, illetve kiválaszthatja  a fizetési módot és ki is fizetheti a terméket.
A digitális termékek elektronikusan (ESD - letöltés) kerülnek kézbesítésre, ez esetben nincs fizikai postai kézbesítés. A részletes vásárlási feltételeket a vásárlói ÁSZF tartalmazza, kérjük vásárlás véglegesítése  előtt figyelmesen olvassa el.

A kiválasztott szoftver és licenc vásárlásához, és a termékkulcs aktiváláshoz nem szükség a személyes ügyintézés. A vásárlás és a kézbesítés elektronikus úton történik. Magánszemély és cég esetében mindig digitálisan hitelesített és archivált számlát kap jogi nyilatkozattal.
Operációs rendszerek és irodai programok vásárlása

•    Magánemberként és Cégként is kedvező áron juthat használt Windows, Office és Biztonsági  illetve Grafikus szoftverekhez, amelyeket jogtisztán tölthet le a gyártó oldaláról és telepítés után legálisan használatba vehet. A szoftverek letöltése azok telepítése és aktiválása könnyű és biztonságos.
•    Csakis eredeti és teljes jogú használt szoftverlicenceket forgalmazunk. A lincencek többlépcsős folyamaton mennek keresztül, így minden esetben a jogszabályoknak megfelelően dokumentált, transzparens módon, valamint elektronikusan hitelesített EULA szerződéssel, tanúsítvány és számlával kerül átadásra.
•    Az általunk forgalmazott licencek esetében Ön mint vásárló/felhasználó a hiteles dokumentumokkal bemutathatja a megvásárolt licencek valódiságát, illetve hogy azokat jogszerűen használja. Cégek esetében a számla és csatolt hiteles dokumentumok alkalmasak a NAV által megkövetelt szoftvernyilvántartásra
A szoftverlicenc jogszerű felhasználásához a következő igazoló dokumentumokkal szükséges rendelkezni:
 
•    Hiteles felhasználói szerződés (EULA).
•    Nyilatkozat a licenc/szoftver használatának, illetve korlátozásának mentességéről.
•    A birtokba kerülést (átruházást) igazoló hiteles számla,  szerződés (tanúsítvány).
•    Vállalkozások, cégek esetében a számviteli törvényben meghatározott szoftvernyilvántartás.
•    Windows, Office és Biztonsági  illetve Grafikus szoftverekhez további szoftver termékkulcs beszerzéshez, az aktiváláshoz nincs szükség személyes ügyintézésre vagy személyes átvételre. A szoftver kézbesítés elektronikus formában (ESD) történik letölthető formában.
•    A szoftver kiválasztása után ellenőrizheti a kosár tartalmát, megadhatja vásárlói adatait, különböző módon fizethet, küldhet nekünk üzenetet. A termékeket biztonságos (SSL) on-line fizetéssel mint bankkártyával, átutalással, PayPal számlával lehet megvásárolni. A megvásárolt szoftvereket a gyártó oldaláról töltheti le, majd aktiválhatja a megvásárolt licenccel.

Letöltés

Telepítési adathordozó (pendrive, DVD vagy ISO-fájl) készítése a „MediaCreationTool” eszközzel a Windows 10 más PC-n való telepítéséhez.

Windows 10 letöltése és telepítõ média készítése:

www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

(„Eszköz letöltése” gomb)

Az alábbi lépésekkel telepítési adathordozót (pendrive-ot vagy DVD-t) készíthet, amellyel aztán új gépre telepítheti a Windows 10-et, tiszta telepítést végezhet, illetve újratelepítheti az operációs rendszert.

 

Az eszköz letöltése elõtt teljesítendõ elõfeltételek:

 • Internetkapcsolat (amely díjköteles lehet).
 • A letöltött fájlok tárolására elegendõ méretû tárhely számítógépen, pendrive-on vagy külsõ lemezen.
 • Az adathordozó létrehozásához szükség van egy legalább 8GB-os üres USB flash-meghajtóra, vagy egy üres DVD-re (és DVD-íróra). Ajánlott üres USB-meghajtót vagy üres DVD-t használni a célra, mivel a mûvelet során törlõdik a korábbi tartalma.
 • Ha DVD-t készít az ISO-fájlból, és egy üzenet szerint túl nagy a lemezképfájl, kétrétegû (Dual Layer, DL) típusú DVD-t kell használnia.

 

Telepítési adathordozó készítése a letöltött eszközzel:

Válassza az Eszköz letöltése és a Futtatás lehetõséget. A futtatáshoz rendszergazdai jogosultságok szükségesek.

 

 • Ha elfogadja a licencszerzõdést, válassza az Elfogadom lehetõséget.
 • A Mit szeretne tenni? oldalon válassza a Telepítési adathordozót készíteni egy másik géphez lehetõséget, és kattintson a Tovább gombra.
 • Válassza ki a megfelelõ nyelvet, kiadást és processzorarchitektúrát (64 vagy 32 bit) a Windows 10-hez. A Windows-kiadások közötti választásban az alábbi táblázat nyújt segítséget.
 • Válasszon adathordozó-típust:
 • USB flash meghajtó: E lehetõség választása esetén egy legalább 8GB kapacitású pendrive-ot kell a géphez csatlakoztatnia. A pendrive-on lévõ tartalom törlõdni fog!
 • ISO-file: Ebben az esetben az eszköz egy ISO-fájlt tölt le a gépre, amelybõl DVD írható. A fájl letöltése után meg kell nyitnia azt a mappát, amelyikbe mentette, vagy a DVD-író megnyitása lehetõséget kell választania, és a megjelenõ útmutatás szerint el kell készítenie a DVD-t. Az ISO-fájlok használatáról a lenti A Windows 10 telepítése ISO-fájlból másképpen szakaszban olvashat.

A telepítési adathordozó használatát az elkészülte után megjelenõ útmutatás ismerteti. A Windows 10 telepítését követõen ellenõrizze, hogy minden eszközillesztõ telepítve van-e. A frissítések kereséséhez kattintson a Start menüben a Beállítások gombra, majd a Frissítés és biztonság kategóriában a Windows Update lehetõségre, végül válassza a Frissítések keresése parancsot. Az eszközök gyártóinak weboldalán is célszerû ellenõrizni, hogy kínálnak-e további illesztõprogramokat.

 

Az elkészült telepítési adathordozó használata:

A Windows 10 telepítésének megkezdése elõtt célszerû menteni minden dokumentumot és munkát, illetve biztonsági másolatot készíteni a PC-rõl. Ha az adathordozó-készítõvel a Windows 10 ISO-fájlját töltötte le, az alábbi lépések elõtt DVD-t kell írnia belõle.

 • Csatlakoztassa a pendrive-ot ahhoz PC-hez, amelyen telepíteni szeretné a Windows 10-t, vagy helyezze be a DVD-t ebbe a gépbe.
 • Indítsa újra a gépet, és nyomjon meg egy billentyût a rendszerindítás közben, hogy pendrive-ról vagy DVD-rõl induljon a rendszer.
 • A Windows telepítése oldalon válassza ki a megfelelõ nyelvet és idõzónát, a billentyûzet beállításait, és válassza a Tovább lehetõséget.
 • Kattintson a Windows telepítése gombra.

 

A Windows 10 telepítése ISO-fájlból másképpen:

ISO-fájlját töltötte le, a letöltés elején választott mappában találja a fájlt. Ha nem a gyári DVD-íróval szeretné elkészíteni a telepítõ DVD-t, lehet, hogy elegendõ duplán rákattintania az ISO-fájlra a DVD-író megnyitásához. Ha ez nem mûködik, kattintson a fájlra a jobb gombbal, és válassza a Megnyitás a következõvel lehetõséget, végül pedig a preferált DVD-író szoftvert.

Ha a Windows lemezképíróval szeretné elkészíteni a telepítõ DVD-t, nyissa meg az ISO-fájlt tároló mappát. Kattintson az ISO-fájlra a jobb gombbal, és kattintson a Tulajdonságok parancsra. Kattintson a Módosítás gombra az Általános lapon, válassza a Windows Intézõt az ISO-fájlok megnyitására kijelölt alkalmazásként, és kattintson az Alkalmaz gombra. Ezt követõen kattintson az ISO-fájlra a jobb gombbal, és válassza a Lemezkép írása parancsot.

Ha DVD vagy pendrive létrehozása nélkül, közvetlenül az ISO-fájlból szeretné telepíteni a Windows 10-et, akkor meghajtóként kell csatolnia az ISO-fájlt. Így Windows 10-re frissítheti a gép jelenlegi operációs rendszerét.

 

Az ISO-fájl csatolása:

 • Nyissa meg az ISO-fájlt tároló mappát, kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a Tulajdonságok parancsot.
 • Kattintson a Módosítás gombra az Általános lapon, válassza a Windows Intézõt az ISO-fájlok megnyitására kijelölt alkalmazásként, és kattintson az Alkalmaz gombra.
 • Kattintson az ISO-fájlra a jobb gombbal, és kattintson a Csatlakoztatás parancsra.
 • Kattintson duplán az ISO-fájlra a benne lévõ fájlok megtekintéséhez. Kattintson a setup.exe programra a Windows 10 telepítõjének indításához.

Az adathordozó-készítõ eszközök használatát a Microsoft érvényes használati feltételei szabályozzák.

Telepítés

A letöltött szoftvert, könnyen és gyorsan telepítheti otthoni vagy irodai eszközére, legyen az asztali vagy hordozható pc. A megvásárolt szoftver letöltése után következik a telepítés. A telepítés során lehetséges megadni a szoftver licenc kulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési e-mailben és a számlán.
A vásárlás után kapott kézbesítési e-mail levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.

Aktiválás

Aktiválható a megvásárolt szoftver online vagy telefonon.
A Windows 10 Professional teljes verziója a gyártó hivatalos oldaláról tölthető le lemezkép formátumban. A hivatalos Ms letöltő linket a vásárláskor az aktiváló licenckulccsal együtt megkapja a vásárló.
 • A termékkulccsal a Windows 10 Pro 32 bites és 64 bites kiadás egyaránt aktiválható.
 • A gyártó (Microsoft) oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz ("Eszköz letöltése" gomb: MediaCreationTool program), amellyel könnyen letölthető és egyszerűen egy Windows 10 Pro telepítő rendszer pendriveot lehet készíteni (DVD lemezt is, DVD íróval).
 • A megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
 • Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termékkulcs), de telepítés után is aktiválható.
 • A Windows 10 Pro 32/64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
 • Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a Win 10 újratelepítésére lehet szükség.
 • Egy már korábban telepített Windows 10 Pro esetében, amennyiben nem sikerül azt utólag aktiválni, úgy a letöltő linken lévő Win 10 program telepítésére lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-röl.
 • A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására.
 • A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Elérhetőségek

E-mail: info@hasznaltszoftver.eu
Telefon: +36 20 537 50 70
Ügyfélszolgálat: 10:00 - 17:00 óra között